Hola a tothom! 

Què és Escape Farm? És una varietat del conegut joc "Escape room". Aquest projecte innovador neix a la Comarca de l'Anoia, per la necessitat d'ensenyar tant a petits com a grans a través del joc, el contacte directe amb la natura i els animals de granja.

L'entorn rural de la nostra Eco-Granja, permet adquirir continguts, actituds i valors relacionats amb el respecte pel medi ambient i els animals, a l'aire lliure.

La nostra proposta sempre ha estat i serà la mateixa: que la persona aprengui d'una forma dinàmica i divertida, ja que si t'ho passes bé l'aprenentatge és òptim.

Òbviament, en ser una eco-granja hi ha animalons que conformen la nostra família i aquí us expliquem una mica qui són:


NOOB-NOOB: És una xaieta que la vam adoptar quan només tenia 7 dies i que la seva mare la va rebutjar per alletar. Nosaltres la vam criar a biberó, i per això és una xaieta molt dòcil. Es porta molt bé amb tots els animals i li encanta anar d'excursió amb els gossos. 

SASUKE: És una xaieta que la vam adoptar quan tenia 2 mesos d'edat i que a la seva mare li va picar una serp al braguer i no la podia alletar, nosaltres la vam criar a biberó i la vam fer créixer ben forta i sana. Ella i la Noob-Noob són inseparables. 

NAMI: És una cabreta que vivia a un jardí d'una casa amb la seva mare Naruto. Tenien molt poc espai i molta por de les persones, però amb molta paciència, molt d'amor i les seves llaminadures preferides, ha perdut la por a les persones. És una cabreta molt curiosa. 

NARUTO: És la mare de la Nami i la Sakura. Vivia igual que ella, a un jardí d'una casa amb poc espai i tenia molta por de les persones. És la dominant, la que mana de totes les cabres i ovelles, però molt bona mare. 

SAKURA: És el segon membre de la família que neix a Escape Farm Bioespai CarNil. És filla de la Naruto i germana (de diferent pare de la Nami).  És una cabreta molt espavilada, li encanta jugar  amb la resta d'animals i saltar sobre les roques. És molt amiga de la nostra conilleta Bugs Bunny.
IDÈFIX: És el primer animal que va conformar la família d'Escape Farm, fet que implica començar a compartir des de ben petit. Els hi fa de pare i germà gran a tots els altres animals. Li encanta jugar amb pals, pilotes i frisbees.

FALBALÁ: És una gosseta molt maca que va néixer a una granja. Quan la vam adoptar l'Idèfix es va posar molt content per poder tenir una amiga amb qui poder jugar. És la millor en el que es refereix estimar als altres animals de la família. Li encanta anar d'excursió i perseguir ocells. 

OBÈLIX: És el primer membre de la nostra gran família que ha nascut a Escape Farm Anoia. És fill únic de l'Idèfix i la Falbalá, quan diem fill únic és perquè només van tenir una cria. És un golafre, li encanta menjar, però no es va caure dins de la marmita, sinó dins d'un basal en el seu primer passeig. 

CARME, PIOLÍN, ALCAPONE, TURULETA: Són 4 gallines ponedores, una de cada color i cadascuna amb un caràcter diferent. La Carme és la gallina negra-marrona i li encanta descansar dins del galliner, la Piolín és la gallina marrona i la més dòcil, li encanten les persones, l'Alcapone és la gallina grisa i la dominant i la Turuleta és la gallina blanca i trapezista, li encanta enfilar-se dalt del galliner.